Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om det kan bli utnyttjat av andra så måste man ta i det... Och Janne J och hans vänner... "love You" ni tar i saker få verkar våga ta i...


Kvinnofällan är kvinnofållan


Uppdrag granskning har kollat lite
Bland muslimer, i Sverige
De ledande av dom får råd som man gjorde på medeltiden

Men troligen så kommer det att skrikas om ”rasism”
Eller främlingsfientlighet på sina håll ändå
Bara för att man gör ”undersökningen”

Problemet med att invandrare tar hit inte bara sig själva
Utan även de sämre delarna av sin kultur
T o m olagligheter, det kommer inte desamma att säga nåt om

Såna som tex Mona Sahlin, som tar
”seden dit hon kommer” typ eller vad hon nu sa
men ska vi, tillåta att ”man” skapar seden dit man åker?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-17 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO