Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopulerar sej fram?


Har ni funderat över sniglar, de verkar komma s k mördat sniglar överallt och i mängd, ja så pass så att de liksom översvämmar allt på nåt vis.

De verkar sprida sej snabbare än de förflyttar sej som om de kunde föröka sej snabbare än de kan gå eller vad man nu säger att de gör, kryper, simmar o s v… förökar sej lavinartat, snabbare än vad naturen fått dem att kunna röra sej eller nåt. Märkligt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 100 gånger
Publicerad 2012-05-16 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO