Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas i din själ!


Andas i min själ!
Fortfarande kan ett blödande sår tystas!

.....frusen i tiden…..?

En smaklös tår nystas lenande i pausen……!

Andas i min själ!
Fortfarande kan ett blödande sår tystas!

Koppla av i mig själv inför nästa andetag!

Andas i min själ!

I din närvaro,
med din livlösa, förtorkade beröring,
mina vingar bär mig ej.

En smaklös tår nystas lenande i pausen……!

Fortfarande kan ett sår tystas!
Andas i min själ!

Någonstans bortom...., ja där någonstans
bortom….., djupt inne i, djupt inne i mitt
inre, lugna böljande vindar spirar.

Andas i min själ!
Fortfarande kan ett blödande sår utplånas!

Nyuppväckt undran i intensiva lågor,
vidrör snabbt ett dränkt hjärta, smeker
mjukt tårar i ett sus i intet.

En smaklöst tår nystas lenande i pausen……
Andas i min själ!









Fri vers av Håkan Barck
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-16 20:45



Bookmark and Share


  aol
En klar tvåa är betyget
2015-01-13

  Nasrin
Andas i min själ, det är väldigt mycket betydelsefullt beskrivning av ovillkorlig kärlek i tvåsamhet. fint text!!
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck