Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska system


När politik
Blir ”pill i tok”

Så kan vem som helst dömas för
Nästan vad som helst
Och hur länge som helst

Och man inser att dårskapen hos staterna
Speciellt de med vansinniga system
Som finns i länder med ”sneda ögon”
Så snea så vissa klarar sej alltid
Medans en del ofta åker fast…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-22 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO