Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp och få


Den nyare varianten på köp, ”du får nåt med”
Helst kallas det ”gratis” eller
”0 kronor”
”fraktfritt”
”vi bjuder på momsen”

Köp en xxx så får du yyy

Köp en cykel så får du en stjärtlapp
Köp en trampa så får du en cykel
Köp ett elpiano så får du en tvärflöjt
Köp en tvärflöjt så få du ett piano
Köp en toy, ta det lite piano
Köp en undulat så får du en albatross
Köp ett trumset så får familjen hörselskydd
Köp en grammofon så får du en katt
Köp en bilbana så får du huvudvärk, nej förlåt elverk var det
Köp en telefon så får du ett telefån
Ja eller du blir ett….

Köp ett kök så får du en gräsmatta
Köp en toalett så får du tunghäfta
Köp en spegel så får du se sanningen
(ja om du vill alltså)
Köp en våg, så får du rida
Nej du får reda på saker du inte vill….

Och finessen är alltid att du vid ett köp av något
Får, nåt annat, GRATIS!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger
Publicerad 2012-05-17 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO