Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden snurrar fram tyngdlöst i rymden


bara sådär

Och blå som den nu är har den sin sin egna

färggranna nyans

till karaktär

där den nu flyger fritt fram i sin egen atmosfär


Så det är som om vi alla sitter i båten

på Noaks ark

svävandes vind för våg igenom universums kalla mörker

Tvåhundrasextiosex grader kallt

Men titta där

Ja, jag tyckte att jag precis kunde se en liten ö där borta

vid horisonten

Nä, jag måste bara ha sett fel, tyvärr

Sett i syne

För nu så kan jag se att den där lilla ön där

bara skiftar färg

till svart och blir till ett svart stort litet hål

Måtte vi bara flyga förbi det, så snabbt det bara går....


Jorden snurrar runt fram tyndlöst i rymden!

Ken Cassel
16/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-16 22:58



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Ta ett åksjukepiller. ;=)
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel