Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök inte meningen med livet

Sök inte meningen med livet
Utan hitta ditt sätt att vara
Och ge det en mening
Var det någon som sa till mig

Men är inte det poängen
Att jag vill hjälpa drängen
Att inte vara slav
Under de rikas lag

Så jag bara undrar
Är inte att söka meningen med livet
Att försöka hjälpa din nästa
Att ge ditt liv en mening

Att tiga är att samtycka
Så du måste söka för att inte stilla god tycka
Är det inte det
Som skiljer oss från djurens värld




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-17 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP