Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pizza förbundet mot integration

Pizza förbundet låter en pizzabagare utvisas
För han ”har tjänat 260 kr för lite”

Med tanke på alla som kommer hit av en eller annan
Anledning så undrar man

”är de lika dumma allihop”?
De som sitter på kontoren och stämplar?

(det är kanske det som gör att vissa stavar fackförbund)
(med 2 u fuckförbund)



För det är väl vad allt handlar om
Invandrare ska få chansen att skapa ett liv
Och för det krävs att man arbetar
Och att man får arbeta
Men invandrarverket förhindrar de som tillför nåt till landet

Det vore bättre om man utvisade en massa europeèr
De tar våra jobb och betalar inte skatt nånstans
Det kallas för den ”fria arbetsmarknaden”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger
Publicerad 2012-05-17 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO