Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såna förtjänar inget annat namn


Rinkeby ligister



Och s k ungdomar
Mer nåt slags ligister
Men unga
Har levt fan eller nåt, inatt
Satt eld på ”sitt eget”(?) gymnasium
Och ett antal bilar i Tensta

Som om det vore nåt ”ok” att göra nästan
Rapporteras det om på nyheterna
Inte vet jag men längtar såna efter att
De ska komma nån baseboll liga och gå lös på dom?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 100 gånger
Publicerad 2012-05-17 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO