Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

They allways remember


Vid en utnyttjad kredit på
15000 så är den effektiva räntan
19% enligt Tv reklamen

så är det mindre utnyttjat så är räntan
ÄNDÅ HÖGRE KAN MAN RÄKNA MED
Att det är än värre i ränteläget om inte det är fullt nyttjat

”Remember card”
Och minns att ”they allways remember”
En SKULD eller missad betalning….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2012-05-21 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO