Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kläder som absorberar lukt innehåller silver som kommer ut i vattnen...


Fräscht är ibland ofräscht



Apropå de ”fresha” kläder som förgiftar
HELA världen Hellre lite svettlukt
Än silver utsläpp känns de som

Men egentligen, förbjud eländet
Varför ska vissa få skita ned för resten av världen
Och för generationer för att de mår




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-18 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO