Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Andetag

Gryningen andas väsande
dagen värmande
kvällen snusar till stjärneglimm

Dagen har tagit sina
andetag

vilar nu under
det oändliga

blå




Fri vers av Maiah VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-17 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP