Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borgen borgen borgen




där ivory menas blommande fogars längtan

 

 

hej fin bild

ja den där med symbolerna

okey jassåååå riktiga ena det var tusan och dina också och in real använda och dessutom forskade på och vidare utlärda kunskaper om dem

 

 

jäklarns

 

 

 

jag tänkte mig bara ett enkelt mailsvar

så där vänligt en natt i tristess

 

 

fick en hel värld av kärlek

 

fick dig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-18 03:02



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint...o titeln är suverän
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri