Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kallas ungdomar men



Otacksamhet
Exemplifierat av ”ungdomar”, mer ligister
I Tensta inatt eldade man upp ett antal bilar

Man eldar fram ett hat och förakt
Ett kok stryk vore inte fel alla gånger
Ett ”lätt” straff för såna tilltag

Som vi faktiskt alla får betala för…
”bränt xxxx luktar illa”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger
Publicerad 2012-05-18 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO