Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld över nätet


Rena skojeriet
”att dom aldrig lär sej” att de ger sej ut, skojarna och svindlarna de som aldrig vill göra nåt riktigt arbete utan man gör reklam med ”sköna och vackra mnniskor” eller, men kanske ock, kända ansikten som talar om ”hur mycket” man får och hur enkelt det är, att bli lurade om inte annat…

100 000 kunder har idag blivit lurade av bara en av dessa… ”aktörer”
100 000 ”screwed”
det regnar guld, nej tvärtom, de tar ditt guld och, du får alltid mindre, de finns alltid saker som du åker dit på, arvoden, gransknings avgifter och sånt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-05-19 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO