Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook



Facebook varje aktie kostar
38 $ nu när de börsintroduceras
En lekstuga som blir en ny, just lekstuga

Det troliga är väl att det tar tid innan
Den kostar så mycket igen
Och att köpet är som att köpa mos….

Det kallnar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-20 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO