Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
plötsligt kom jag att tänka på min pappa


Du slog aldrig mig

Pappa, du slog aldrig

mig

men du slog dig själv
om och om igen

tills du föll ner död

Din död var det enda
slag som du tilldelade mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-18 12:21



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Så få ord som ändå säger SÅ mycket - Tack!
2012-06-16

  Lars Hedlin
Sorg
2012-05-22

  TT
...med stor värme i allvaret...mycket bra...!!!
2012-05-18

  Christine Sabel
aj, där ser man hur viktiga vi är för varann, snyggt fångat
2012-05-18

    Max Poisé
Du fångar kärnan bra här..Tack för denna!
2012-05-18

  mare VIP
Stark talande dikt
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP