Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strötankar eller poesi, efter läsning av Heideggers bidrag och svar till Ernst Jüngers Över Linjen.


Ordet är staden

Varje ord är en stad
Dit människor reser
För att mötas

Och lära känna
Dess väsen
Genom varandra




Fri vers av Robert Halvarsson
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-18 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson