Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapp limerick




En samekvinna från Karesoando
Fick för lite så hon undrade om han kan då
Så iklädd i bara sin mössa med tofs i sin kåta
Försökte hon få fart på hans i sin mjuka våta
Sa: visa mej att du än kan få…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2012-05-18 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO