Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en repris från 2010...men jag har inte slutat be...för henne...


Snart Sommar...


Snart sommar
Ännu en sommar
Soliga dagar
Varma kvällar
Ljusa nätter

Snart sommar
Åter en sommar
Ännu en sommar
Utan glädje
Utan dig hos mig
På riktigt

Du är alltid
Hos mig
Inuti
Alltid djupt där inne

Jag ber ödmjukt
Varje kväll
Till Gud
Den vänliga guden
Som tar och som ger

Att denna sommar
Bli sommaren
Då du
Ser mig
Som jag ser dig

Då du
Och jag
Till sist
Äntligen
Kan möta en sommar

Tillsammans…



//TT

© 2010/2012




Fri vers av TT
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-18 15:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berör mig starkt.
2012-06-15

  Katinka VIP
Jag tror att om man önskar något riktigt riktigt mycket så får man det. Hoppas på en fin sommar.
2012-05-21

  alvan
Berörande rader som alltid...
2012-05-18

  Rise Little One
Din innerliga önskan - Låt det ske...
2012-05-18

  Maiah VIP
fin önskan och bön ...
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT