Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraschlandat


Lapptoppen verkade ha trashat
Hur hon än rörde på musen
Så reagerade den inte

Och hon hade gjort allt för att hålla den ren
Ja både och, faktiskt
Men man kommer lätt på sladden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-05-20 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO