Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säljardilemma


Säljarnas vardag det där med att kunna säja:
”Jag är i Örebro på väg mot Gävle”
Funkar inte nu för kontrollfreaken i företagen
Har nu ”guldläge”
Man söker helt enkelt via mobilen
”du är ju i Gävle redan”, typ




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-18 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO