Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld o återbetalning


Regeringen tjatar om betalt efter prestation
Med tanke på hur hela det ekonomiska systemet i EU
Fungerar eller ja, inte fungerar mer
Så borde dom inte bara få sänkt lön
Kanske mer betala tillbaks för de är skyldiga oss alla




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger
Publicerad 2012-05-18 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO