Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myndighetsmissbruk


Villkorliga domar
Från myndighetens dummare del
När man visade hur lätt det är att köpa vapen

Dumheten bland domarenheten blir värre och värre
Uppenbarligen
Nästa gång nån vill testa nåt liknande

Blir det knappast villkorligt
I så fall så har en ”rätt” lyckats tysta en ev kritisk möjlighet
Att visa hur vissa saker kan vara i verkligheten


Men det kanske är vad ”rätten vill”?
Tysta kritiska röster….
Så ingen sysslar med undersökande av skjutvapen igen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-05-27 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO