Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som glimmar är inte



Guldpris punkt se
Värderar själva sej
Och sina ”kamrater”
Helt skamlöst…..

Höger heter visst VD:n ja eller är
Fraulein höger eller nåt
Själva skojjar-hävdingen s a s
Det hägrar att lura folk tydligen
Med sig och sina löften




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO