Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri marknad blir fri hets-marknad


Den fria marknadens idioti
Och dess sätt att så flagrant misslyckas
Firar åter sina triumfer igen nuför tiden

ÄNDÅ så försvarar man detta
De ger sej inte ”mupparna” som skriker
”fri marknad” hela tiden

De vill helt enkelt inte inse nånting
Det är ett mantra för de som älskar att tro
På företagsamhet utan gränser

Vare sej etiskt, moraliskt eller placeringsmässigt
För egoisterna går alltid längre, i sin egoism än man ens anar
Se på ”skola vårt och omsorg”







(och MAUD ta konsekvenserna av det…)
(för DU är EN AV DOM mest SKYLDIGA)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-20 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO