Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NUtids exprimentet



Priset för det som händer nu hos oss kan vara att
Det kommer att bli slut med ”socialt ansvar”
För sjuka och mindre produktiva
Ett slags ”eget strypgrepp” på den
Egna befolkningen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO