Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vinner på den rockaden?



Vem vinner på omflyttningen av folk
Att det kommer folk österifrån till Ryssland
Och att Ryssarna de åker hit
Och till Holland
Och Storbritanien

Så vi, britter och holländare
Förlorar våra jobb
Och det är sällan som det är ”fair play”
När det gäller skatter och annat

Men det som händer är att ingen ”trivs”
Ingen mår bra…
Jo ett antal svin som kan utnyttja situationen
De som är samvetslösa och bara myglar på

Men andra, alla vi andra, förlorar
En del förlorar jobbet
Andra kontakten och att umgås med familjen
Och en del, t o m hälsan
I värsta fall, livet för att saker händer




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO