Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan Ådalen



Sverige är tillbaks till
Innan, 1932
Och vissa njuter av det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-05-19 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO