Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trägen ger resultat



Han var i sin ungdom på besök, de cyklade från Smedjebacken och till Säter för att hälsa på, fadern till hans kompis.
Där såg de en av de intagna som, gick med en liten sten och lade på andra sidan, stängslet.

Där, på andra sidan så föll de en sten i taget men hade med tiden och mannens idoghet växt till en stor hög… ”trägen vinner”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2012-05-29 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO