Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter

Jag sitter i mörkret.

Jagar skuggor.

Blankt papper,

hungrig penna.

Meningslöshet i komplicerade ekvationer.

Ärren från kärlekslösa relationer,

bildar komplexa mönster i enfärgat grått.

Min själ är tyst,

pennan gråter.




Fri vers av Magnus P.
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-19 11:08



Bookmark and Share


  wildrose
Smärtsamt fint
2012-05-19

    ej medlem längre
Som alltid dras man med av dina känslor....din penna och dina ord har sällsam styrka.
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord