Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svek


Iskalla Slyna!

lång tid har gått sen jag hörde din röst/
tanken på dej gör att jag behöver få luft/
försöker få tröst, du behandla mej illa/
vill inte ha med dej att göra jag förbannar dej kvinna!/

egotrippade fanskap du framkallar kyla!/
du är inte värd mina tårar din iskalla slyna/
jag undrar för mej själv vart finns ditt samvete?/
försvinn från min skalle och brinn i helvetet!/




Bunden vers (Rim) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 1005 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-19 14:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ja! på na bara...bra
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl