Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvantmekanik & erotik i teori

 

betänk att
elefanten
springer genom universum
med lätta steg
och nebulosorna
når varandra via
gravitation
en kärleksakt
som pågår i
miljoner år

om du fångar elefanten kan
du se allt detta
speglas i djurets öga
galaxers erotik
djurens pornografi











(http://www.nineteenmonths.com/splendour/splendour-cairo-egypt/)




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-19 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP