Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besjälad

I stillheten av ett liv vandrar jag fram
Ser framför mej ett liv jag tidigare vandrade i

I tomheten vandrade jag
själslös utan mål
Sökande efter evigheternas skatter

I hopp om att finna det jag sökte
Ett liv utan slut
Evigt liv utan själ
En omöjlighet visste jag inte då

Att sälja sin själ för liv
Ingen möjlig väg alls
Hela sin själ i kärlek är en bättre väg att gå

Vägskäl att välja vägen att gå
Förlora eller vinna
Ja valen är få

men slutligen jag valde riktning
Besjälad vandrade jag vidare............




Fri vers av Anira
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-19 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira