Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luktisar


En viss typ av människor sprider inte bara dofter ikring sej de har så mycket av det de tror är ”gottluktande” så man kan känna det på gatan när man passerar. Det finns lite såna här i grannskapet, inte så att jag kan känna vem som gått just där men man kan känna, ”nyss har nån av den varianten på folk gått här” och…

Man undrar hur de tänker, har de dödat sina egna luktceller då de liksom låter allt, ösas ur, hur mycket parfym flaskor kan såna göra av med på ett år eller nåt?
Och hur jobbigt är det inte att leva med såna kan man undra?

Att liksom ”sticka näsan i” utan att behöva sticka näsan i, nåt… det går liksom inte att undvika…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-05-20 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO