Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland vet man


Vissa saker vet man alltid tiden till, Eastonia, när den båten sjönk, när dårarna flög in i WTC man kan inte bara året, utan oftast dagen, ibland tiden. Man kan säga när Kennedy sköts och var, i mitt fall var jag inte ens född men FBI och Hoovers inblandning i det hela får en att inse den ”snikna omhuldade ondskan”.

Det sägs att Hoover ringde till broder Kennedy och njöt av att berätta om, John F.s död, och med tanke på vad man sen läst om Hoover och den sjuka mord utredningen så, det skulle förvåna om han inte var inblandad på nåt vis. Men man minns det…

Som Palme, när dog Palme, vad gjorde du då när du fick höra om det?
Och när bröts socialdemokratins monopol i landet, kanske minns man det lika bra, liksom den dan när det var så jämt så man ”lottade” i riksdagshuset

Och vi vet oftast inte, innan eller när man hör om saker, att det ”kommer vi att minnas” även om man inser ibland att det kommer vi aldrig att glömma.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-05-28 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO