Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft från förr


I mitt toalett skåp finns en flaska som jag köpte med en speciell vänskap, vi snackade om det och det vart liksom ”ja ok en sån”… varje gång, fast det nu är många år sen och den borde vara slut för längesen så tänker jag, just på henne när jag fuktar ett finger och låter doften ge minnet av den helgen.

Och ibland undrar jag om livet blivit annorlunda OM?
Jo jag undrar inte jag vet, men HUR annorlunda tänker man, mer… hur annorlunda?
Hade det blivit bättre eller rentav sämre, hade vi ännu vart ihop, hade vi fått fler anledningar till att göra saker, mer möjligheter och vad?

Så jag tar min flaska, skruvar av locket, det kanske inte ens är en centimeter från botten ännu kvar i denna minnesflaska när jag åter tar ett doftprov, från tidigt 90 tal….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger
Publicerad 2012-05-20 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO