Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber om en dag

Att ha lämnat nattens dimma lämnar ingen oberörd
Sakta träda in i gryningsljusens timmar
För att sakta svepas in i dagens skira mantel

Det är med en förundran jag möter den
En dag fylld med små mirakler uppträdda på en smal tråd
Det är vad jag önskar denna dag ska erbjuda mej

Livet instormande genom dörren
Gripande tag i mej i hjärtat
Svepa mej med ut genom dörren

Dra mej med ut och skaka om mej
Placera mej i livets mitt
I den pulserande nervtråden
Livet
Omskakande livgivande händelser
ger blodet pulsen att slå lite hårdare
andningen djupare

Jag ber om en levande dag




Fri vers av Anira
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-20 09:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira