Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man ser det tydligt






Tittar på din nacke

och får sådan lust..

det syns på gången

man ser det tydligt

när hon vänder ryggen till

munterheten i skinkorna

och glädjen i håret

den stolta hållningen

är drottninglik

för hon vet...
















papessa 20120520





Fri vers av papessa
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-20 16:41



Bookmark and Share


  aol
gillar ust att du låter ens fantasi arbeta,
2012-06-23

    Bodil Sandberg
Det är alltid intressant och nice med dikter som inte berättar allt utan lämnar över fantasin det gör det hela mera spännande..som här i din lilla förträffliga härliga tankedikt superbt skaldat kära papessan !
applåder!
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan