Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommunikaton om påskäggsinnehåll och extrapriser..jo faktiskt :)




snedseglare

 

 

 

 

bra eller dålig vindseglare

 

vem tusan bryr sig

om att vindrna vänder

 

reglare

 

 

hänger ändå inte med

 

mina fem kronor är mina fem kronor

tills du indexerar min tro

 

 

förseglare av ord

du med kista och krås

 

 

ankra tankarna

sänk dom dränk dom

tänk om

 

tankarna går i lås

så där strängt taget

 

 

utnyttja draget

 

 

 

revar segel efter segel

efter regelverk ur din avgrund till käft

därmed borta men vinden

har den ej

 

 

vind

 

 

är den som seglar snett

där havet lutar åt andra hållet

 

speglare

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-20 16:55



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
gillar denna text, drar in mig i sin lite långsamhet, skriven med intelligens!! bra
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri