Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev att jag skulle återkomma när jag visste mer.


Helvetesmail 2

Jag rör till det, tycker han. Det gör jag, det tycker jag med.

Men det måste finnas en anledning till att det är rörigt.
Jag kan ju inte röra till det själv när han är med och håller kvar.

Då blir det rörigt.

Han gillar nog rörigt.

Äggröra och rårörda lingon till slarvsyltat hjärta.




Fri vers av Jag är här nu.
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-20 21:52



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
BRA (igen)
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag är här nu.
Jag är här nu.