Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetesdaten

Längesedan vi sågs.

2 veckor.

Evigheter.


Vi är bra tillsammans

när vi väl är tillsammans

annars är det rörigt.


Vi har annat för oss

när vi inte träffas.


Plikter.


Att träffas är ingen plikt

ett måste för oss mer.


Situationen är rörig.

Inte jag.




Fri vers av Jag är här nu.
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-22 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är här nu.
Jag är här nu.