Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skal




räcker inte till

i kärlekens värld


ger

men ingen konkret

verklighet





... och du fixar det


det går sönder

mitt hjärta




Fri vers av Jag är här nu.
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-31 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är här nu.
Jag är här nu.