Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetesdag

Får jag när jag träffat honom

dagen efter.


En baksmälla i kärlek

kan bara botas av naken kropp mot min

rätt kropp

annars är det ingen sanning.


Baksmällan kan bara botas av sanning.


Blir inte botad idag för jag har ingen återställare kvar.


Drack upp den igår.


Helvetsdag i dag.




Fri vers av Jag är här nu.
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-23 12:21



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Fnissade glatt åt detta. Antingen har jag en sjuk humor, eller så skriver du dråpligt på att riktigt bra sätt.
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Jag är här nu.
Jag är här nu.