Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska hämta en katt

Som jag aldrig kommer att få se
i ett land som klingar
verklighet

sedan ska du cykla till min backe
för att kyssa mig
en stund

...och fylla mitt hjärtas hopp.




Fri vers av Jag är här nu.
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är här nu.
Jag är här nu.