Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetesdaten närmar sig.

Vi ska träffas idag

han och jag.


Vi får se om det blir fler helvetesmail

efter

det.


Jag tror aldrig det

men så

blir det så ändå.


När jag rör till det

då blir det så.


Han gör så jag rör till det

problemet ligger inte bara hos mig

men han tror han är modigare än mig i kärleken.


För han äter slarvsylta och lingon som han hackat själv.




Fri vers av Jag är här nu.
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-22 09:16



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Väntar ivrigt på rapport!
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag är här nu.
Jag är här nu.