Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev det bättre då ?


Om jag kunde blunda...

Om jag kunde blunda

Skulle ge f-n i allt

Men det går ju bara
under drogers inflytande
och nästa dag
är ögonen öppna igen


Om jag kunde blunda

Så blev allt så enkelt

Men det går ju bara
om jag struntar i allt
och det blir ju inte
det sveket finns inte


Om jag kunde blunda

Glömma allt skit

Men det stinker ju
det vill jag inte
det tyr jag inte
så jag blundar inte........


-----











Fri vers av Mats Henricson
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-20 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt Gott till Dig!
2012-05-21

  aol
en skrift som känns igen i ens eget iunre,
2012-05-20

  Johan Bergstjärna VIP
Men man kanske behöver vila ibland från all världens elände, och ha ett selektivt minne...
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska