Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du bär nyckeln


många nyckelpigor

 

jag skriver till dig

om mitt liv

mitt sätt

mina tankar

 

jag vill bli som jag var förut

i livslust

jag vill se grönskan och livet

inte lyssna på andar




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2012-05-20 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP