Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har just nu fått höra att hon inte har någon annan kille


Inte just nu i alla fall

Men själv så fattar jag ingenting för själv så tycker jag

att hon är så otroligt vacker

söt och fin

Så om ingen annan vill ha denna så vackra underbara varelse

så kanske det är på tiden

att jag själv lägger in en liten stöt

Visar att jag finns till

Och hoppas att hon då tittar åt mitt håll

och blir min

Mitt eget lilla kärleksvin som rinner fram i mina ådror...


Jag har just nu fått höra att hon inte har någon annan kille

Inte just nu i alla fall...

Ken Cassel
19/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-20 23:26



Bookmark and Share


  aol
gå varligt fram,
2012-05-20

  Rise Little One
Inget hinder om hon är ledig :)
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel