Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Packa sej iväg


Ett land där journalister försvinner
Dödas, tystas och göres på annat sätt
Oskadliggjorda….

Då behöver man inte tvivla på att
Det är en fascistisk övergrepps junta
Som sitter i dess ledning och kallar sej själva, ”regering”




Vi andra säger annat, det mest passande är kanske:
”Pack eller mördarpack”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO